Υλικά για 4 μερίδες
1 πράσινη λόλα
1 κόκκινη λόλα
200 γρ. σπανάκι
1 ρόκα
2 σικορέ
200 γρ. ρόδι
30 γρ. καρύδια (ψιλοκομμένα)
30 γρ. φουντούκια (ψιλοκομμένα)
200 ml ελαιόλαδο
1 κουταλιά μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το ρόδι και το χτυπάτε στο μούλτι μαζί με το μέλι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να γίνει η βινεγκρέτ. Πλένετε τα λαχανικά (λόλα, σπανάκι, ρόκα, σικορέ) και τα κόβετε με το χέρι. Τα βάζετε σε μια πιατέλα, τα περιχύνετε με το 1/3 της βινεγκρέτ (αποθηκεύετε στο ψυγείο την υπόλοιπη για μελλοντική χρήση) και τα πασπαλίζετε με τους ξηρούς καρπούς.