Υλικά για 4 μερίδες
1 λίτρο γάλα
3 κουταλιές αλεύρι
3 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
1 βανίλια
1 κουταλιά ξύσμα πορτοκαλιού
6 κουταλιές ζάχαρη
1 κουταλιά μαργαρίνη μαλακή
Εκτέλεση
Bάζετε το μισό από το γάλα στη φωτιά να κάψει και διαλύετε στο κρύο γάλα που κρατήσατε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Pίχνετε στο ζεστό γάλα το μείγμα του κρύου και ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι η κρέμα να πήξει. Τη σερβίρετε σε μπολ και την αφήνετε να κρυώσει.