Υλικά για 20 μερίδες
250 γρ. νερό
100 γρ. μαργαρίνη
5 γρ. αλάτι
200 γρ. αλεύρι
6-7 αυγά
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό, αλάτι και μαργαρίνη. Mόλις αρχίσει ο βρασμός, ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, ανακατεύοντας γρήγορα με το σύρμα ή με ξύλινη σπάτουλα. Ξαναβάζουμε στη φωτιά μέχρι να στεγνώσει η ζύμη. Tη βγάζουμε με κορνέ σε βουτυρωμένο ταψί. Περνάμε με αυγό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30΄. Mόλις ψηθούν, και αφού κρυώσουν τα σουδάκια, τα γεμίζουμε με μείγμα της αρεσκείας μας – αλμυρό ή γλυκό.
Εμείς σας προτείνουμε να τα γεμίσετε με σαντιγί, να τα γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη και να τα σερβίρετε με κομμένες φράουλες.