Υλικά για 4 μερίδες
1/2 κιλό σπαγγετίνι
Για τη σάλτσα
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνι πολτό ντομάτας
320 γρ. τόνο λαδιού
Εκτέλεση
Bράζουμε το σπαγγετίνι για 10-12 λεπτά σε αλατισμένο νερό και το σουρώνουμε. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα του τόνου: Ψιλοτρίβουμε το κρεμμύδι και πολτοποιούμε το σκόρδο. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. Mόλις η σάλτσα είναι έτοιμη, την αναμειγνύουμε με το σπαγγετίνι και προσφέρουμε.