Υλικά:
8 μπουτάκια κοτόπουλο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ξύσμα από 1 λεμόνι
4 κρεμμυδάκια
4 ματσάκια δενδρολίβανο
λίγο εστραγκόν
450 γραμ. σπαράγγια
2 κολοκυθάκια σε διαγώνιες λεπτές φέτες
250 γραμ. αρακά
100 γραμ. τριμμένη φέτα
Εκτέλεση:
- Ανάψτε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε τα μπουτάκια σε ένα μεγάλο ταψί, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ξύσμα και φλούδες του λεμονιού, κρεμμυδάκια, δενδρολίβανο και εστραγκόν. Ψήστε για 45-50 λεπτά.
- Στο μεταξύ, βράστε σε μία κατσαρόλα τα σπαράγγια για 3 λεπτά, προσθέστε τα κολοκυθάκια και τον αρακά.
- Σουρώστε τα λαχανικά και ρίξτε τα μέσα στο ταψί με το κοτόπουλο. Τρίψτε φέτα και σερβίρετε.