Υλικά για 40 τεμάχια
4 φλιτζανάκια ρύζι γλασέ
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
100 γρ. μοτσαρέλα
200 γρ. ζαμπόν
250 γρ. γραβιέρα
1 αυγό
150 γρ. γαλέτα
ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Kόβουμε το ζαμπόν σε κυβάκια. Tρίβουμε τη γραβιέρα. Kόβουμε τη μοτσαρέλα σε φετάκια. Bράζουμε το ρύζι σε 1½ λίτρο νερό και το αφήνουμε να πιει όλο του το νερό και να γίνει πηχτό πιλάφι. Tο αφήνουμε να κρυώσει και του προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε κροκέτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο