Κροκέτες ρυζιού

Με γέμιση τυριών και ζαμπόν
23 Φεβρουαρίου 2019 | 06:00

Υλικά για 40 τεμάχια

4 φλιτζανάκια ρύζι γλασέ

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

100 γρ. μοτσαρέλα

200 γρ. ζαμπόν

250 γρ. γραβιέρα

1 αυγό

150 γρ. γαλέτα

ελαιόλαδο για το τηγάνι

Εκτέλεση

Kόβουμε το ζαμπόν σε κυβάκια. Tρίβουμε τη γραβιέρα. Kόβουμε τη μοτσαρέλα σε φετάκια. Bράζουμε το ρύζι σε 1½ λίτρο νερό και το αφήνουμε να πιει όλο του το νερό και να γίνει πηχτό πιλάφι. Tο αφήνουμε να κρυώσει και του προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε κροκέτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο

Πρόσφατα Άρθρα
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα 17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο 16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα 15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας 14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ 13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα 12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας 11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα 9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά 8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κέικ με αποξηραμένα σύκα 7 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αφέψημα με τριαντάφυλλο και χαμομήλι 6 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Μελιτζανόρυζο 5 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σούπα με τραχανά, μανιτάρια και μανούρι 4 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Φασολάκια γιαχνί με παστό μπακαλιάρο 3 Νοεμβρίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version