Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

200 γραμ. στήθος γαλοπούλας

λίγο τσίλι

1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά

3 κρεμμυδάκια

1 αβοκάντο

λίγο κόλιανδρο

2 κουταλιές της σούπας ξινόκρεμα ή γιαούρτι

2 πίτες ανοιγμένες σαν σάντουιτς

 

Εκτέλεση:

  1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι για να τηγανίσετε τη γαλοπούλα με το τσίλι για 5-6 λεπτά. Προσθέστε τις πιπεριές και το τσίλι έτσι ώστε να είναι τραγανές και ρίξτε αλατοπίπερο.
  2. Μοιράστε το αβοκάντο και το κόλιανδρο στις πίτες και προσθέστε το μείγμα της γαλοπούλας. Ολοκληρώστε με ξινόκρεμα ή γιαούρτι.