Υλικά:
60 γραμ. μαλακό βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδου
1 ελαφρώς ψημένη λευκή μπαγκέτα
Εκτέλεση:
- Βάλτε το βούτυρο σε ένα μπολ, προσθέστε το σκόρδο και ανακατέψτε καλά. Βάλτε το μείγμα μέσα σε διάφανη μεμβράνη σε σχήμα λουκάνικου και βάλτε το στο ψυγείο για 10 λεπτά.
- Ανάψτε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε την μπαγκέτα σε 12 φέτες αλλά όχι τελείως. Μπορούν να κρέμονται η μία από την άλλη. Αφαιρέστε τη μεμβράνη από το βούτυρο και κόψτε λεπτές φέτες. Πιέστε κάθε φέτα βουτύρου στις φέτες του ψωμιού.
- Τυλίξτε τη μπαγκέτα με αλουμινόχαρτο, βάλτε την μέσα σε ένα ταψάκι και ψήστε 5-6 λεπτά. Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για άλλα 5 λεπτά.