Εύκολο σκορδόψωμο

Παίρνει ελάχιστο χρόνο
26 Φεβρουαρίου 2019 | 06:00

Υλικά:

60 γραμ. μαλακό βούτυρο

2 σκελίδες σκόρδου

1 ελαφρώς ψημένη λευκή μπαγκέτα

 

Εκτέλεση:

  1. Βάλτε το βούτυρο σε ένα μπολ, προσθέστε το σκόρδο και ανακατέψτε καλά. Βάλτε το μείγμα μέσα σε διάφανη μεμβράνη σε σχήμα λουκάνικου και βάλτε το στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  2. Ανάψτε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε την μπαγκέτα σε 12 φέτες αλλά όχι τελείως. Μπορούν να κρέμονται η μία από την άλλη. Αφαιρέστε τη μεμβράνη από το βούτυρο και κόψτε λεπτές φέτες. Πιέστε κάθε φέτα βουτύρου στις φέτες του ψωμιού.
  3. Τυλίξτε τη μπαγκέτα με αλουμινόχαρτο, βάλτε την μέσα σε ένα ταψάκι και ψήστε 5-6 λεπτά. Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για άλλα 5 λεπτά.
Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου 22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα 21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα 20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split 19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας 18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα 17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο 16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα 15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας 14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ 13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα 12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας 11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα 9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά 8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version