Υλικά:

200 γραμ. απλό αλεύρι

2 αυγά

500 ml γάλα

λάδι για τηγάνισμα

130 γραμ. ζαμπόν σε μικρά κομμάτια

150 γραμ. τσένταρ

 

Εκτέλεση:

Με ένα μίξερ, ανακατέψτε το αλεύρι, τα αυγά και το γάλα με ελάχιστο αλάτι σε ένα μπολ.Σε μία κρεπιέρα, βάλτε λάδι μέχρι να κάψει και φροντίστε να καλύψει όλο το τηγάνι. Φτιάξτε μία μία τις κρέπες για 30 δευτερόλεπτα, ρίξτε τυρί και ζαμπόν και τηγανίστε μέχρι να λιώσει. Διπλώστε την και τηγανίστε και τις υπόλοιπες.