Υλικά:

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 αυγό

2 κουταλιές της σούπας απλό αλεύρι

3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο

1 βανίλια

1 κουταλιά βραστό νερό

1 σοκολάτα

παγωτό ή κρέμα γάλακτος για σερβίρισμα

 

Εκτέλεση:

Με ένα πιρούνι, ανακατέψτε όλα τα υλικά, εκτός της σοκολάτας σε μία μεγάλη κούπα. Προσθέστε και ελάχιστο αλάτι.

Πιέστε τη σοκολάτα στο κέντρο της ζύμης και βάλτε την κούπα στα μικροκύματα για 1 λεπτό μέχρι να δείτε ότι είναι υγρό στη μέση. Σερβίρετέ το καυτό με παγωτό ή λίγη κρέμα γάλακτος στην κορυφή