Υλικά για 4 μερίδες

1 πακέτο μακαρόνια

400 γρ. μοτσαρέλα

1/2 φλιτζάνι καρύδια

1 μεγάλη ντομάτα

1 σκελίδα σκόρδο

1 ματσάκι άνηθο

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε την ντομάτα. Xονδροκόβουμε τα καρύδια. Πολτοποιούμε το σκόρδο. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Kόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τον ντοματοπολτό και το σκόρδο. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε το μείγμα να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε τα καρύδια, τον άνηθο και τη μοτσαρέλα. Mόλις το τυρί λιώσει, αποσύρουμε τη σάλτσα από τη φωτιά και σερβίρουμε.