Υλικά:
3 σκελίδες σκόρδου
μία χούφτα ψιλοκομμένο τζίντζερ
4 κρεμμυδάκια
3 μπούτια και 2 στήθη κοτόπουλο
μισό ματσάκι κόλιανδρο
3 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
300 γραμ. νουντλς
250 γραμ. τηγανιτά λαχανικά της αρεσκείας σας
μισή κουταλιά σος σόγιας
λίγη σος τσίλι
Εκτέλεση:
- Βάλτε το σκόρδο, το τζίντζερ και τα κρεμμυδάκια στο μπλέντερ. Προσθέστε το κοτόπουλο, τον κόλιανδρο, και αλατοπίπερο. Με τα χέρια σας φτιάξτε 12 περίπου μπιφτέκια.
- Βράστε τα νουντλς σε μία κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Στο μεταξύ, ρίξτε 2 κουταλιές λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τα μπιφτέκια για 4 λεπτά κάθε πλευρά. Σουρώστε τα νουντλς.
- Τηγανίστε τα λαχανικά για 2-3 λεπτά σε ψηλή φωτιά, μετά προσθέστε τα νουντλς και τη σος σόγιας.