Πικάντικη σάλτσα με αβοκάντο

Μπορείτε να περιχύσετε με τη σάλτσα αυτή βραστές σαλάτες (μπρόκολο, φασολάκια, σπανάκι), αλλά και σαλάτες οσπρίων
14 Μαρτίου 2019 | 06:00

Υλικά

1 μέτριο αβοκάντο (τη σάρκα του)

1 σταγόνα ταμπάσκο

1/2 μοσχολέμονο (τον χυμό του)

2 κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι

1 πρέζα αλάτι

Λίγο φρεσκοτριμμένο κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Λιώνετε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και το ανακατεύετε καλά με το γιαούρτι.

2. Προσθέτετε το ταμπάσκο, τον χυμό μοσχολέμονου, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version