Υλικά:

50 γραμ. αποξηραμένα βερίκοκα

50 γραμ. μαλακό βούτυρο

50 γραμ. καστανή ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας γάλα

50 γραμ. βρώμη

85 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

 

Εκτέλεση:

  1. Ανάψτε το φούρνο στους 150 βαθμούς. Απλώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και κόψτε τα βερίκοκα σε μικρά κομμάτια.
  2. Χτυπήστε σε ένα μπολ το βούτυρο και τη ζάχαρη με ξύλινη κουτάλα. Προσθέστε το μαλακό βούτυρο, το γάλα, χτυπήστε καλά και προσθέστε τη βρώμη και τα βερίκοκα. Στο τέλος, ρίξτε το αλεύρι μέχρι να το δείτε να εξαφανίζεται.
  3. Κάντε τη ζύμη μία μεγάλη μπάλα και κόψτε την σε 6 ίσα μέρη για να κάνετε μπισκότα. Ψήστε για μισή ώρα και αφήστε να κρυώσουν.