Υλικά
2 κούπες κρυσταλλική ζάχαρη
8 κουτ. σούπας μαργαρίνη ή βούτυρο
½ κούπας γάλα με χαμηλά λιπαρά
1/3 κούπας κακάο
3 κούπες βρώμη
Εκτέλεση
* Σε μία κατσαρόλα αναμείξτε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, το γάλα και το κακάο. Βάλτε την σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συχνά
* Συνεχίστε ανακατεύοντας τακτικά, για 3 λεπτά
* Απομακρύνετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέστε τη βρώμη, ανακατέψτε και αφήστε το μείγμα να κρυώσει για 5 λεπτά
* Με ένα κουτάλι της σούπας σχηματίστε cookies στη σειρά, πάνω σε λαδόκολλα
* Αφήστε τα μέχρι να σκληρύνουν