Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδου
αλατοπίπερο
4 στήθη κοτόπουλου
1 κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες
2 ντομάτες σε λεπτές φέτες
μισό κρεμμύδι
2 λεμόνια σε φέτες
1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 400 βαθμούς. Βάλτε το κοτόπουλο σε ξύλο κοπής και κάντε 5 χαρακιές σε κάθε στήθος χωρίς να τα κόψετε. Βάλτε τα σε ένα ταψάκι.
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμόνι, τον άνηθο, το μαϊντανό και το σκόρδο. Ρίξτε πάνω στο κοτόπουλο και αλατοπιπερώστε.
- Γεμίστε κάθε στήθος με κολοκυθάκι, ντομάτες, κρεμμυδάκι και τα λεμόνια. Τρίψτε από πάνω τη φέτα και τη μοτσαρέλα. Ψήστε για περίπου 25 λεπτά.