Υλικά για 4 μερίδες

4 τμχ φιλέτο στήθος κοτόπουλο

8 τμχ καλαμάκια

φρεσκοτριμμένο αλάτι, μαύρο πιπέρι

Υλικά για την μαρινάδα:

120 ml ξίδι λευκό

30 γρ κάπαρη

1 σκελ. σκόρδο

1/3 μάτσο μαϊντανό

Εκτέλεση

Κόβουμε σε μεγάλους κύβους το φιλέτο κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε και περνάμε στα καλαμάκια 4-5 κύβους. Πολτοποιούμε στο μούλτι τα υλικά της μαρινάδας και τα βάζουμε σε τέσσερα ατομικά μπολ. Κρυώνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Ψήνουμε στο γκριλ τα σουβλάκια και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά μαζί με τα ντιπάκια.