Υλικά για 4 μερίδες

1 φλιτζάνι κινόα

1 κ.γ. βούτυρο

3-4 κ.γ. σκόνη σκόρδου

1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση

Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι. Φτάστε σε σημείο βρασμού και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το βούτυρο.

Βάλτε το καπάκι στην κατσαρόλα και μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή. Σιγοβράστε για 15 λεπτά.

Αφαιρέστε το καπάκι και βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Ανακατέψτε απαλά με ένα πιρούνι.

Αφήστε το για 5 λεπτά και σερβίρετε!