Υλικά

3 κρόκοι

4 ασπράδια

½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

½ φλιτζάνι κακάο

2 κουταλιές μπράντι

1 βανίλια

Εκτέλεση

Xτυπάτε στο μίξερ, στη μεσαία ταχύτητα, τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτετε το κακάο και το μπράντι και κρατάτε το μείγμα. Xτυπάτε τα ασπράδια στο μίξερ, στη μέγιστη ταχύτητα, μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα. Aνακατεύετε απαλά τη μαρέγκα με το μείγμα του κακάο. Σερβίρετε τη μους σε 3 μπολάκια. Πριν την προσφέρετε, τη βάζετε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.