Έτσι θα κάνουμε την ελληνική εκδοχή του σούσι

Με φέτα, ελιές και τοματίνια
18 Απριλίου 2019 | 06:00

Υλικά:

1 μεγάλο αγγούρι

1/3 φλιτζάνι χούμους

¼ φλιτζάνι τριμμένη φέτα

¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένες ελιές

¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένα τοματίνια

ένα ματσάκι άνηθο

μικρές φετούλες λεμονιού

 

Εκτέλεση:

  1. Με έναν αποφλοιωτή, κόψτε λεπτές πλατιές λωρίδες αγγουριού. Στεγνώστε τις καλά σε μία χαρτοπετσέτα.
  2. Πάνω σε ένα ξύλο κοπής, απλώστε δύο φέτες, τη μία πάνω από την άλλη. Απλώστε λίγο χούμους πάνω σε κάθε φέτα, ρίξτε λίγη φέτα, ελιές και τοματίνια.
  3. Κάντε ρολό κάθε διπλή φέτα αγγουριού και βάλτε ένα κομματάκι άνηθο μέσα. Ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού ή βάλτε από πάνω τη φετούλα.
Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου 22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα 21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα 20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split 19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας 18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα 17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο 16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα 15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας 14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ 13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα 12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας 11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα 9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά 8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version