Υλικά:
1 μεγάλο αγγούρι
1/3 φλιτζάνι χούμους
¼ φλιτζάνι τριμμένη φέτα
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένες ελιές
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένα τοματίνια
ένα ματσάκι άνηθο
μικρές φετούλες λεμονιού
Εκτέλεση:
- Με έναν αποφλοιωτή, κόψτε λεπτές πλατιές λωρίδες αγγουριού. Στεγνώστε τις καλά σε μία χαρτοπετσέτα.
- Πάνω σε ένα ξύλο κοπής, απλώστε δύο φέτες, τη μία πάνω από την άλλη. Απλώστε λίγο χούμους πάνω σε κάθε φέτα, ρίξτε λίγη φέτα, ελιές και τοματίνια.
- Κάντε ρολό κάθε διπλή φέτα αγγουριού και βάλτε ένα κομματάκι άνηθο μέσα. Ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού ή βάλτε από πάνω τη φετούλα.