Τυροψωμάκια

Γευστικά και γρήγορα στην παρασκευή τους
17 Μαΐου 2019 | 06:00

Υλικά

500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

2 αυγά ολόκληρα και 1 χτυπημένο για το άλειμμα

1 φλιτζάνι ηλιέλαιο

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

250 γρ. φέτα θρυμματισμένη

1 κεσεδάκι γιαούρτι

80 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση

Παίρνετε ένα μπολ και μέσα ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε καλά. Πλάθετε το ζυμάρι σε μπαλάκια. Στη συνέχεια τα τοποθετείται έχοντας απόσταση μεταξύ τους σε ένα ταψί, αφού πρώτα στρώσετε αντικολλητικό χαρτί. Με το χτυπημένο αυγό αλείφετε την επιφάνεια και την πασπαλίζετε με το τριμμένο κεφαλοτύρι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 20′-25′.

Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου 22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα 21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα 20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split 19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας 18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα 17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο 16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα 15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας 14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ 13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα 12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας 11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα 9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά 8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version