Υλικά για 10-15 μερίδες:

750γρ. άπαχο γιαούρτι

75 ml θυμαρίσιο μέλι

150 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια

2 κ.σ τρίμματα σοκολάτας

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι, το μέλι και το τρίμμα της σοκολάτας. Στην συνέχεια βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά. Εάν έχετε στην διάθεσή σας παγωτομηχανή, βάλτε το μείγμα στην παγωτομηχανή. Διαφορετικά παγώστε το μείγμα στην κατάψυξη και μόλις ξεκινήσει να σφίγγει χτυπήστε το ανά 30 λεπτά για 5 φορές, μέχρι να αποκτήσει αφράτη υφή. Προς τα τελευταία χτυπήματα, προσθέστε και τα καρύδια. Σερβίρετέ το σε ποτήρια παγωτού, αφού περιχύσετε με λίγο μέλι και πασπαλίσετε με καρύδια ή και λίγη τριμμένη σοκολάτα.