Καραμελωμένο γιαούρτι

Απαιτεί ελάχιστο χρόνο, μόλις δύο υλικά και έχει ελάχιστες θερμίδες
8 Ιουνίου 2019 | 06:00

Υλικά για 4 μερίδες

4 κεσεδάκια (των 200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό

4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική

 

Εκτέλεση

Αδειάστε τα κεσεδάκια γιαουρτιού σε πυρίμαχα σκεύη. Πασπαλίστε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη. Ανάψτε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία κι όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάλτε μέσα τα μπολάκια. Τα αφήνετε μέσα ώσπου να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη από πάνω, για περίπου 2 λεπτά.

Μόλις καραμελώσει είναι έτοιμα και μπορείτε να σερβίρετε με ξηρούς καρπούς ή φρούτα.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version