Υλικά
5 αυγά
½ φλιτζάνι γάλα
100 γρ. μπέικον
150 γρ. φέτα
100 γρ. πιπεριές ψιλοκομμένες
½ μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
προαιρετικά λίγη μουστάρδα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σπάστε τα αυγά και χτυπήστε τα σε ένα μπολ, μαζί με το γάλα και τη μουστάρδα, σε περίπτωση που την χρησιμοποιήσετε. Προσθέστε στο μείγμα τα μισά υλικά και στη συνέχεια μεταφέρετέ το σε ένα λαδωμένο ταψάκι. Από πάνω προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά μας και βάλτε το ταψάκι στον φούρνο. Αφήστε το να ψηθεί μέχρι να ροδίσει ή για περίπου 20 με 25 λεπτά, και πριν το αποσύρετε από τη φωτιά ανάψτε για ένα με δύο λεπτά το γκριλ. Αφήστε την ομελέτα να κρυώσει για λίγο ώστε να μπορεί να κοπεί χωρίς να διαλυθεί. Είναι έτοιμη για να την απολαύσετε!