Υλικά

700 γρ. φιλέτο κοτόπουλου

3 μεγάλες πατάτες

1 κρεμμύδι

4 κ.σ. γιαούρτι

2 κ.σ. μαγιονέζα

½ κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

3 κ.γ. άνηθος για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση

Βράστε το κοτόπουλο σε αλατισμένο νερό και, αφού κρυώσει, κόψτε το σε μικρά κυβάκια. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσετε και με τις πατάτες, αφού πρώτα τις ξεφλουδίσετε. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ρίξτε το μαζί με τις πατάτες και το κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά. Σε ένα μπολάκι χτυπήστε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και προσθέστε το μείγμα στα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα. Αν το επιθυμείτε, προσθέστε τον άνηθο. Καλύψτε τη σαλάτα με ένα σελοφάν και αφήστε τη τουλάχιστον για μισή ώρα στο ψυγείο για να ανακατευτούν τα αρώματα. Είναι έτοιμη για σερβίρισμα!