Υλικά για το γουακαμόλε
1 ώριμο αβοκάντο
½ κόκκινο κρεμμύδι
1 λεμόνι (ο χυμός)
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγη σάλτσα ταμπάσκο
Αλάτι
Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ρίξτε το μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Χτυπήστε τα πολύ καλά, μέχρι το γουακαμόλε να ομογενοποιηθεί και να γίνει κρεμώδες – όμως όχι ρευστό! Αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα μπολάκι και καταβροχθίστε το με τη βοήθεια μερικών nachos ή λαχανικών κομμένων σε μπαστουνάκια.