Υλικά για 2-3 άτομα
1 πορτοκάλι
1 μπανάνα
1 ακτινίδιο
Καρποί ενός ροδιού
6 καρύδια
Φύλλα μέντας
Ξύσμα πορτοκαλιού
1 φλιτζανάκι κουμκουάτ
Παπαρουνόσπορο
Διαδικασία
Καθαρίζετε τα φρούτα που θέλουν καθάρισμα, τα κόβετε σε φέτες ή ροδέλες ανάλογα με το φρούτο και τα βάζετε σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ.
Προσθέτετε τους καρπούς ροδιού και τα καρύδια ολόκληρα.
Τα ανακατεύετε προσεκτικά και τα περιχύνετε με το κουμκουάτ.
Πασπαλίζετε με παπαρουνόσπορο, ξύσμα πορτοκαλιού και γαρνίρετε με φύλλα μέντας.
Σερβίρετε τη φρουτοσαλάτα αμέσως.