Σάλτσα hollandaise

Απολαυστική σάλτσα hollandaise με βουτυρένια και βελούδινη υφή.
29 Ιανουαρίου 2020 | 06:00

Υλικά:

3 αυγά, τους κρόκους τους
1κ.σ. λεμόνι, το χυμό του
1κ.σ. κρέμα γάλακτος
160γρ. βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία:

1. Χτυπήστε στο μπολ του μπλέντερ, σε χαμηλή ταχύτητα, τους κρόκους, μία κουταλιά της σούπας βούτυρο και το χυμό από το λεμόνι.
2. Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνετε το υπόλοιπο βούτυρο και αφού λιώσει, αφήστε το να κρυώσει.
3. Προσθέστε το έπειτα στο μπλέντερ και ενώ χτυπάτε με χαμηλή ταχύτητα, ρίξτε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι. Είναι έτοιμη.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version