Υλικά:
2 κιλά λεμόνια
2 φλ. νερό
2 κιλά ζάχαρη
Διαδικασία:
1.Πλύνετε τα λεμόνια σας καλά.
2.Ξύστε με τον λεπτό τρίφτη την φλούδα τους και στύψτε τα να φύγουν οι χυμοί τους.
3.Κόψτε τις φλούδες σε μικρά κυβάκια.
4.Σε μια κατσαρόλα βάλτε την ζάχαρη και τις φλούδες και αφήστε για μιάμιση περίπου ώρα.
5.Προσθέστε το νερό και βράστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.
6.Μόλις κρυώσει αδειάστε την σε γυάλινα βαζάκια.