Υλικά:
½ πακέτο φύλλο κρούστας
200γρ. βούτυρο
150γρ. γραβιέρα, τριμμένη
150γρ. κασέρι, τριμμένο
150γρ. φέτα, τριμμένη
150γρ. μανούρι, τριμμένο
4 αυγά, χτυπημένα,
1κ.σ. δυόσμος
Αλάτι, πιπέρι
Σουσάμι
Διαδικασία:
1.Ρίξτε τα τυριά σε μια λεκάνη και προσθέστε τα αυγά, αλάτι και πιπέρι, τον δυόσμο και ζυμώνετε καλά.
2.Σε ένα σκεύος λιώστε το βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία.
3.Κόψτε το φύλο σε τρία ισομερή κομμάτια, ρολά, περίπου έως 12 εκατοστά.
4.Αλείψτε τρία φύλλα με βούτυρο και τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο.
5.Στην άλλη άκρη βάλτε μια κουταλιά της σούπας από την γέμιση με τα τυριά.
6.Τυλίξτε σε ρολό και κλείστε προσεκτικά τις πλαϊνές πλευρές της φλογέρας για να μην φύγει η γέμιση. Επαναλάβετε μέχρι να τελειώσει το φύλλο και η γέμιση.
7.Αλείψτε κάθε φλογέρα με βούτυρο και πασπαλίστε με σουσάμι.
8.Αλείψτε με βούτυρο το ταψί που θα τις τοποθετήσετε και ψήνετε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, στους 180 βαθμούς.