Τα πιο νόστιμα μπρουσκετάκια

Μια ευφάνταστη συνταγή που θα σας ξετρελάνει
19 Απριλίου 2020 | 06:00

Υλικά (για 8 μπρουσκέτες)

8 φέτες ψωμί με προζύμι
2 σκελίδες σκόρδο
8 πολύ λεπτές φέτες ψητό φιλέτο μοσχαριού
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 κουταλάκια μαρμελάδα σύκο ή βατόμουρο
1 φλιτζάνι βατόμουρα ή άλλα φρούτα του δάσους
Φύλλα βασιλικού
Αλάτι χοντρό

Εκτέλεση

1. Ψήνετε τις φέτες ψωμιού στο γκριλ. Μόλις ροδίσουν, τις αλείφετε με το σκόρδo κομμένο και το λάδι και τις αλατίζετε.
2. Στη συνέχεια, βάζετε στην κάθε φέτα μισό κουταλάκι μαρμελάδα σύκο ή βατόμουρο και στρώνετε από πάνω το φιλέτο μοσχαριού.
3. Κόβετε τα βατόμουρα στη μέση και βάζετε ένα με δύο πάνω στην μπρουσκέτα, καθώς και από ένα φύλλο βασιλικού.

Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου 22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα 21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα 20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split 19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας 18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα 17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο 16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα 15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας 14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ 13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα 12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας 11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα 9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά 8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version