Θα χρειαστείτε:

 

2 φλιτζάνια γάλα

2 φλιτζάνια κοχύλια (ή άλλο ζυμαρικό της επιλογής σας)

1 φλιτζάνι τσένταρ (ή άλλο κίτρινο τυρί)

 

Πώς θα τα φτιάξετε:

 

Βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, το γάλα και τα μακαρόνια. Αφήστε να μαγειρευτούν για περίπου 20′, ανακατεύοντας συχνά και προσέχοντας να μη βράσει το γάλα (αν χρειαστεί, χαμηλώστε κι άλλο τη θερμοκρασία). Μόλις τα μακαρόνια γίνουν al dente, βγάλτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέστε το τυρί. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει τελείως. Προσθέστε, αν θέλετε, αλάτι και σερβίρετε.