Θα χρειαστείτε:
½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 φλιτζάνι βούτυρο αλατισμένο (αν έχετε μόνο ανάλατο, προσθέστε λίγο αλάτι στο μείγμα σας)
2 φλιτζάνια αλεύρι
Πώς θα τα φτιάξετε:
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη. Όταν το μείγμα σας γίνει ομοιογενές, ρίξτε το αλεύρι. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και αν χρειαστεί, προσθέστε 1-2 κουταλιές νερό. Ανοίξτε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και κόψτε σε στρογγυλά κομμάτια. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψάκι αλειμμένο με βούτυρο, και ψήστε για 20-25 λεπτά.