Σπιτικές μπρουσκέτες με σκόρδο

Το πιο νόστιμο ορεκτικό
28 Μαΐου 2020 | 06:00

Υλικά

 

ψωμί

ελαιόλαδο

σκόρδο

δεντρολίβανο

 

Εκτέλεση

 

  1. Κόψτες μικρές φέτες χτεσινού ψωμιού και αλείψτε τις με ελαιόλαδο, τρίψτε τις με σκόρδο και δεντρολίβανο για να πάρουν άρωμα.
  2. Στη συνέχεια βάλτε τις ολόκληρες ή κόψτε τις σε μικρές μπουκίτσες και βάλτε τις σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο.
  3. Φρυγανίστε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα, μέχρι να ροδίσουν και να φρυγανιστούν.
  4. Αφήστε τις να κρυώσουν τελείως και κλείστε τις σε γυάλινο δοχείο. Νοστιμίζουν τις σαλάτες σας και αποτελούν βάση για μεζέδες.
Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου 22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα 21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα 20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split 19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας 18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα 17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο 16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα 15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας 14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ 13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα 12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας 11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα 9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά 8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version