Υλικά για 4 μερίδες
2 μεσαίες γλυκοπατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας τσίλι σε σκόνη
2 κουταλάκια του γλυκού καπνιστή πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδας
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και βουτήξτε τις γλυκοπατάτες σε ένα μπολ με φυτικό λάδι. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα μπαχαρικά και το κορν φλάουρ. Προσθέστε τις γλυκοπατάτες και ανακατέψτε τις μέχρι να καλυφθούν από μείγμα μπαχαρικών. Βάλτε τις γλυκοπατάτες σε ένα ταψί και ψήστε για 25 έως 35 λεπτά, έως ότου οι γλυκοπατάτες να φαίνονται τραγανές.