Ομελέτα: Κάθε φορά αφράτη με αυτό το μυστικό

Έτσι θα καταφέρετε και εσείς να κάνετε την ομελέτα σας αφράτη.
11 Δεκεμβρίου 2020 | 12:32

Η ομελέτα που έχεις γευτεί στο αγαπημένο σου εστιατόριο δεν φτιάχνεται με κάποιον ιδιαίτερα δύσκολο και μπελαλίδικο τρόπο όπως μπορεί να νομίζετε. Απλώς…ξεχάστε το τηγάνι και βράστε-καλά διαβάσατε- τα αυγά σας, με την λογική των ποσέ. Η ομελέτα που θα σερβίρετε θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Μπορείτε μέσα (αφού την ετοιμάσετε) να βάλετε τυρί, ζαμπόν ή λαχανικά. Ακόμα και σκέτη όμως, με λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, είναι όνειρο.

Δοκιμάστε την συνταγή βήμα βήμα όπως θα την δείτε στο παρακάτω βίντεο:

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version