Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό κομμάτι τιραμισού;
Ένα αγαπημένο γλυκό μας ετοιμάζει σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς.
Το τιραμισού είναι ένα γλυκό που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και είναι αρκετά εύκολο να το φτιάξει κανείς.
Ο Απόστολος Ρουβάς μοιράζεται τα μυστικά για ένα πετυχημένο και απολαυστικό τιραμισού.
Για την κρέμα:
500 γρ. μασκαρπόνε
150 γρ. ζάχαρη άχνη
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
4 μεσαία αυγά
Εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σύνθεση
250 ml γάλα φρέσκο πλήρες
70 ml κρασί Μαρσαλα
1 δόση δυνατού εσπρέσσο
1 πακέτο σαβαγιάρ
Κακάο για το σερβίρισμα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!