Υλικά:

2 κόκκινα ραντίτσιο,
1 αντίδι
φιλέτο κοτόπουλο (ανάλογα την ποσότητα που επιθυμείτε)
4 ροδάκινα με τη φλούδα τους κομμένα σε λεπτές φέτες (μπορείτε να βάλετε και νεκταρίνια)
αλάτι
λάδι

λίγο λευκό κρασί

Για τη σάλτσα:

χυμός από 2 πορτοκάλια
χυμός από ένα  λεμόνι
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές μουστάρδα
πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε πολύ καλά και στραγγίζουμε τα φύλλα από τη σαλάτα.

Τα κόβουμε σε χονδρά κομμάτια με το χέρι μας κατά προτίμηση.

Κόβουμε το στήθος κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.

Τα σοτάρουμε  για 4-5 λεπτά.

Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5 ακόμα λεπτά.

Για τη σάλτσα, τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα βάζο που κλείνει καλά και αλατοπιπερώνουμε και κουνάμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Τοποθετούμε τα φύλλα στη βάση ενός μεγάλου, ρηχού μπολ σερβιρίσματος, διασκορπίζουμε το κοτόπουλο, έπειτα τα ροδάκινα και ρίχνουμε γενναιόδωρα από πάνω τη σάλτσα.

Ανακατεύουμε για να ανακατευτούν τα υλικά.

Σερβίρουμε.