Υλικά
6 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο γάλα
2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
4 αυγά
χυμός ενός πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά με το γάλα και συνεχίζουμε προσθέτοντας ένα – ένα όλα τα υλικά, χτυπώντας συνεχώς με το μίξερ χεριού μέχρι να ομογενοποιηθούν εντελώς. Αδειάζουμε το ρευστό μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί με ψηλά τοιχώματα (στη περίπτωση που το σκεύος που χρησιμοποιείται είναι στρογγυλό να έχει διάμετρο περίπου 30 εκατοστά). Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180-200° C για 40 με 45 λεπτά ή μέχρι η πίτα μας να ροδίσει στην επιφάνεια. Σερβίρουμε μόλις κρυώσει σκέτη ή πασπαλισμένη με άχνη και κανέλα.