Θρεπτικό βούτυρο από αμύγδαλα

Έτσι θα κάνετε και εσείς σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου.
15 Μαρτίου 2022 | 08:00

Υλικά:

300 γραμ. αμύγδαλα

λίγο μέλι

ψωμί για σερβίρισμα

 

Εκτέλεση:

  1. Ανάψτε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Απλώστε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και ψήστε για 10 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν.
  2. Βάλτε τα στο μπλέντερ και αφήστε τα για 12 λεπτά. Σταματήστε το κάθε λίγα λεπτά για να μαζεύετε τις γωνίες και τελειώστε με το μέλι. Το μείγμα αντέχει στο ψυγείο έως και 3 εβδομάδες.
Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου 22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα 21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα 20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split 19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας 18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα 17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο 16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα 15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας 14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ 13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα 12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας 11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα 9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά 8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version