Θρεπτικό βούτυρο από αμύγδαλα

Έτσι θα κάνετε και εσείς σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου.
15 Μαρτίου 2022 | 08:00

Υλικά:

300 γραμ. αμύγδαλα

λίγο μέλι

ψωμί για σερβίρισμα

 

Εκτέλεση:

  1. Ανάψτε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Απλώστε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και ψήστε για 10 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν.
  2. Βάλτε τα στο μπλέντερ και αφήστε τα για 12 λεπτά. Σταματήστε το κάθε λίγα λεπτά για να μαζεύετε τις γωνίες και τελειώστε με το μέλι. Το μείγμα αντέχει στο ψυγείο έως και 3 εβδομάδες.
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version