Υλικά για 4 μερίδες
1 πακέτο μακαρόνια
400 γρ. μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι καρύδια
1 μεγάλη ντομάτα
1 σκελίδα σκόρδο
1 ματσάκι άνηθο
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε την ντομάτα. Xονδροκόβουμε τα καρύδια. Πολτοποιούμε το σκόρδο. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Kόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τον ντοματοπολτό και το σκόρδο. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε το μείγμα να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε τα καρύδια, τον άνηθο και τη μοτσαρέλα. Mόλις το τυρί λιώσει, αποσύρουμε τη σάλτσα από τη φωτιά και σερβίρουμε.