Υλικά

2 αυγά

1 μπανάνα

Προαιρετικά: 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

1. Ξεκινήστε λιώνοντας την μπανάνα σε ένα πιάτο μέχρι να διαλυθούν όλα τα κομμάτια.

2. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα ξεχωριστό μπολ και προσθέστε την πολτοποιημένη μπανάνα (μαζί με το εκχύλισμα κανέλλας και βανίλιας και τα πρόσθετα υλικά της επιλογής σας).

3. Ρίξτε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μικρό, στρογγυλό σχήμα.

4. Τηγανίστε σε μεσαία φωτιά για περίπου 2 λεπτά σε κάθε πλευρά ή έως ότου οι τηγανίτες αρχίσουν να παίρνουν το επιθυμητό χρώμα.

Μπορείτε να σερβίρετε τις τηγανίτες με κομμάτια μπανάνας, μέλι και ξηρούς καρπούς.

Καλή όρεξη!