Υλικά για 12 μερίδες

5 φ. αλεύρι

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 φλ. νερό

1 κ.γ. αλάτι

1 φλ. ελαιόλαδο

5 αυγά

1/2 κιλό φέτα

1 κ.γ. δενδρολίβανο

Εκτέλεση

Aναμειγνύετε τα 5 πρώτα υλικά της συνταγής σε λεκανίτσα, τα ζυμώνετε και φτιάχνετε το ζυμάρι. Tο αφήνετε να μείνει σε ζεστό χώρο για μισή ώρα. Προσθέτετε τη φέτα και το δενδρολίβανο και το ξαναζυμώνετε. Tο στρώνετε σε λαδωμένο ταψί και το ψήνετε στους 250 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να φουσκώσει.