Υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες κοτόπουλο

4 κεφάλια σκόρδα

1 φλιτζάνι ντοματοπολτός

1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί

ο χυμός 2 λεμονιών

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

Ψήνετε το κοτόπουλο στη σχάρα ή στο γκριλ. Kαθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα σκόρδα. Σοτάρετε στο λάδι τα σκόρδα και τα σβήνετε με το κρασί. Pίχνετε τον ντοματοπολτό και 1 φλιτζάνι νερό και αφήνετε τη σάλτσα να πάρει μία βράση. Προσθέτετε το κοτόπουλο και, μόλις σωθεί το νερό από το φαγητό, ρίχνετε το λεμόνι και το πιπέρι.