Θα χρειαστούμε:
450 γρ. τυρί μοτσαρέλα, κομμένο σε στικς
2 αυγά χτυπημένα
1/4 φλ. νερό
1 1/2 φλ. φρυγανιά τριμμένη
1/2 κ.γ. αλάτι
2/3 φλ. αλεύρι γ.ο.χ.
1/3 φλ. κορν φλάουρ
1 φλ. ηλιέλαιο
Πώς θα τα φτιάξουμε:
- Ανακατεύουμε το νερό με τα αυγά σε ένα μικρό μπολ. Σε ένα άλλο μεσαίου μεγέθους μπολ αναμειγνύουμε τη τριμμένη φρυγανιά με το αλάτι, ενώ σε ένα τρίτο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Παίρνουμε κάθε στικ μοτσαρέλας, το βουτάτε πρώτα στο μείγμα με το αλεύρι, μετά στο μείγμα με το αυγό και τέλος στο μείγμα με τη φρυγανιά.
- Μετά το ρίχνουμε προσεκτικά στο τηγάνι και το αφήνουμε να τηγανιστεί μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα (θα χρειαστεί περίπου 30″). Αφού τηγανιστεί, το ακουμπάμε σε ένα πιάτο, στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί ώστε να φύγει η περίσσεια λαδιού. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με όλα τα στικς.