Θα χρειαστείτε

 

210 γραμμάρια αλεύρι

90 γραμμάρια ζάχαρη

125 γραμμάρια γιαούρτι

45 γραμμάρια κακάο

80 ml λάδι

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

 

Πώς θα τα φτιάξετε

 

Ρίξτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το κακάο σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε στο μείγμα το γιαούρτι και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάστε τα μπισκότα και βάλτε τα σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με χαρτί ψησίματος. Υπολογίστε να αφήσετε κενό μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν. Ψήστε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15′.