Για 6 μερίδες θα χρειαστούμε
4 φλ. γάλα
1 μικρό φλ. ρύζι
4 κ.σ. ζάχαρη
κανέλα σε σκόνη
1 κ.σ. κορνφλάουρ
Πώς θα το φτιάξουμε
Βράζουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά και μετά ρίχνουμε το ρύζι, αφού πρώτα το έχουμε πλύνει. Τα αφήνουμε να βράσουν για 20 περίπου λεπτά. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το κορνφλάουρ με λίγο γάλα, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το ρύζι και ανακατεύουμε αργά. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και αφήνουμε το μείγμα να πάρει 1-2 βράσεις. Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε 6 μπολ. Πασπαλίζουμε με κανέλα και αφήνουμε το ρυζόγαλο να κρυώσει.