Υλικά
1 μεγάλο κουνουπίδι, σπασμένο σε μικρά μπουκετάκια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι με σκόρδο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Χτυπήστε το ελαιόλαδο και το αλάτι με σκόρδο μαζί σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέστε το κουνουπίδι και ανακατέψτε το για να καλυφθεί εντελώς. Απλώστε το κουνουπίδι σε ένα ταψί. Ψήστε το στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα και να μαλακώσει, 15 έως 18 λεπτά.