Υλικά
1 κονσέρβα λευκού τόνου σε νερό
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξύδι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 αγγουράκι άνηθου, ψιλοκομμένο
4 φέτες προζυμένιο ψωμί
2 φέτες αμερικανικό τυρί
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τον τόνο, τη μαγιονέζα, το βαλσάμικο ξύδι, το κρεμμύδι και το τουρσί άνηθου μαζί σε ένα μπολ. Απλώστε το μείγμα τόνου πάνω σε 2 φέτες ψωμί. Τοποθετήστε από πάνω αμερικανικό τυρί και τις υπόλοιπες 2 φέτες ψωμιού. Ψήνετε μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και το τυρί να λιώσει, 3 έως 4 λεπτά.